OVER MSC Siddeburen

MSC Siddeburen is opgericht op 10 april 1948 door een groep inwoners van Siddeburen met als doelstelling de motorsport in de weide omgeving te promoten. Er werd in die tijd gereden op het voormalig Woltjerspoor (nu de autoweg Hoogezand-Siddeburen).

Vanaf eind jaren 60 wordt er gereden op de huidige locatie, het " Wigton stadion". Het stadion is vernoemd naar de oprichters, de heren Wigbolt Hazenhoek en Tonnis Laning

In 1968 sloot MSC Siddeburen zich aan bij de GMNN (Grasbaan Motorrennerbond Noord Nederland). De KNMV nam de GMNN over in 1986, wat inhield dat de MSC Siddeburen ook meeging naar de KNMV.

Vanaf 1986 wordt er dan ook gereden onder de vlag van het KNMV. MSC Siddeburen heeft de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd in de baansport. Al jaren organiseert MSC Siddeburen jeugd- en internationale wedstrijden. Waarbij de deelname altijd heel groot is. Sinds 2015 organiseert MSC Siddeburen jaarlijks een motorcross waarbij de deelname groot is en waar veel publiek op af komt. 

MSC Siddeburen is afhankelijk van sponsoren en is dan ook bijzonder blij met de groep sponsoren die de club heeft. Samen zijn we in staat om ieder jaar weer een prachtig evenement neer te zetten. Zou jij MSC Siddeburen willen sponsoren neem dan contact op met: administratie@mscsiddeburen.nl 

Het bestuur van MSC Siddeburen:

Voorzitter: Pascal Puister

Secretaris: Lukas Borghuis

Penningmeester: Justin Bloeming

Algemeen bestuurslid: Geesje Hoeksema

Algemeen bestuurslid: Martijn Hoek